Bröllop på bryggan.

Jahapp, då var man hemma igen efter ett dygn i Falkenberg. Bekanta till oss gifte sig nämligen på bryggan vid Elite Hotel Strandbaden på Skrea Strand igår eftermiddag. Det var en varm och härlig dag och redan när man satte sig i bilen för att köra de 10 milen dit så kände man att skjortan började klibba på ryggen. Men vad gör det – på med luftkonditioneringen på 18 grader och sen iväg. Väl framme checkade vi in på vårt rum, softade lite grann och gick sedan ut på bryggan för att möta brudparet på årets första sommardag. Gästerna strålade ikapp med solen och det stekte rejält på den mörka kostymen. Men sen förbättrades läget när vi hittade ett parasoll att stå  under – och med varsitt glas champagne i handen och en liten aptitretare att smaska på, så var det helt plötsligt inte så illa ändå.

Sen var det middag. Svenska tapas på västkustvis till förrätt. Till varmrätt blev det grillad oxfilé med anklever, tryffelsås och rotfruktsgratäng. Gott vin till! Sen kaffe, avec och bröllopstårta. Och fram på nattkröken blev det kokt röd pölse och Pucko. Ett vinnande koncept!

Allting var mycket trevligt och välordnat och det var riktigt mysigt att se ha bröllopsakten ute på bryggan i solen och havet under fötterna. Till middagen bjöds det på fina tal och många skratt. Dessutom bra musikmix och ljussättning frampå kvällen. En härlig bröllopsfest!

Tack för att vi fick vara med och dela kvällen med er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *