En påfrestande vecka och en lugn helg.

Torsdag kväll och här sitter jag och funderar lite över livet. Tänkte ta halvdag på kontoret i morgon och avsluta dagen med lunch på Jensen’s Bøfhus med kollegorna innan jag köper lite goda ales på bolaget och åker hem till älsklingen och firar helg. Skönt att kunna ta helg lite tidigare när det ändå är fredag!

För övrigt har det varit en ganska tuff vecka – på många sätt. Dels mycket att göra på jobbet. Det stavas övertid – men också privat. Det är mycket som snurrar just nu. Hoppas att allt ordnar sig.

Helgen ser ut att bli lugn. Funderar på att ta ett tag i trädgården om vädret blir hyfsat. Ogräset börjar titta upp ur rabatterna och jag behöver gräva ur och lägga ogräsduk och vit sten på baksidan. Fick i alla fall klippt gräset ikväll. Och kantklippt. Så nu slipper man ha den sysslan hängande över axeln hela helgen. Det finns alltid att göra för oss husägare! 😉

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *