Funderar på att ge Google Chrome en chans.

Som gammal Firefox-räv ändå sedan 2002 då projektet släpptes under namnet Phoenix så har jag hållit mig till den webbläsaren på heltid. Visst, ibland har jag tvingats köra Internet Explorer av skiftande kvalitet i jobbet och jag har även lattjat lite med Safari på mina Macar och min iPhone/iPad och jag har nu senast även lagt lite tid på norska Opera. Men det var inte förrän idag som jag för första gången installerade och körde Google Chrome på min jobbdator. En trevlig upplevelse skulle det visa sig – speciellt eftersom pluginsen Adblock och Xmarks även finns för Chrome.

Så fort jag kom hem från jobbet så installerade jag dessutom Chrome på min Windows 7-burk och det är bara att inse – Chrome är hiskeligt snabb. Den spöar Firefox, Safari och till och med Opera med hästlängder när det gäller renderingshastighet på de sidor jag ofta besöker.

Det enda som stör mig är att jag väntat så länge med att snegla på Google Chrome. Sen återstår att se om jag tar steget fullt ut och gör bytet från gamla kära Firefox…

Google Chrome är snabbare än en potatis, snabbare än ljud och snabbare än blixten! 🙂

Nedan: Google Chrome speed tests
[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=nCgQDjiotG0[/youtube]

Nedan: The making of the Google Chrome speed tests
[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=_oarMXGq3gI[/youtube]

3 kommentarer

    1. Nja, ännu så länge är jag inte övertygad men fortsätter mina upplevelser med Firefox på det här viset, så är jag på god väg! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *