Klämdag.

Fredag igen, och ledigt för en gångs skull. Igår var det ju kristi flygare och idag har vi klämdag. Riktigt skönt med långhelg! Inga speciella planer står på menyn idag, förutom tacos och någon film till kvällen då. Svenskens fredagsmys numero uno, skulle jag gissa! 🙂

Hade tankar på att smälla ihop en liten videorecension av en iPadapplikation som jag köpte igår. Vi får se hur det går med det idag. Har ju bara en gammal sunkig Panasonic-videokamera från 2005 som känns sådär cool. Men jag antar att den får duga tills dess att jag köpt mig en liten HD-videokamera istället. Någon som har tips på någon bra sådan? Hojta till i så fall!

2 kommentarer

    1. Tanken är inte dum men man känner sig ganska begränsad med en systemkamera som videokamera. De brukar väl inte spela in med lika många bilder per sekund som en ”riktig” videokamera? Dessutom får man ett bättre grepp på en riktig videokamera, bättre ljudupptagning och enklare zoom.

      Jag håller nog helst isär de där funktionerna, tror jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *