Lagringstjänsten Dropbox släpper klient till iPad!

Utvecklarna bakom den molnbaserade lagringstjänsten Dropbox meddelar nu att man äntligen släppt en ny version av sin iPhoneklient som dessutom har anpassats för Apples iPad. Inte helt oväntat men desto mer uppskattat!

Dropbox är en tjänst som installerar sig själv som en mapp på din dator/mobiltelefon/ipad och allt du släpper i mappen synkas upp i molnet och ner på dina andra anslutna enheter. Dropbox är dessutom gratis om du nöjer dig med två gigabyte lagring i molnet. Men om du är duktig och bjuder in alla dina vänner till Dropbox så kan du få ända upp till 8GB extra utrymme – alldeles gratis!

Så känner du för att testa Dropbox? Använd gärna min länk så får vi båda lite extra svängrum (i form av 250MB per användare) på våra konton!

6 kommentarer

  1. Funkar ju riktigt bra till min android. Nu kan jag enkelt slänga över saker till mobilen från datorn, trådlöst. 🙂

    1. Japp, Dropbox är nog den bästa molntjänsten jag provat måste jag säga. Riktigt smidigt att alltid ha tillgång till data på det här sättet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *