Mindre förändringar på bloggen.

Ni som besöker mig ofta har säkert märkt att jag idag har ändrat lite på typsnittet här på bloggen. Ni som kör Mac ser förmodligen att typsnitten i inlägg formaterade med typsnittet Helvetica Neue, medan Windowsägare (som inte har typsnittet installerat) upplever bloggen i Century Gothic, Helvetica eller i värsta fall Arial.
Jag har även justerat storleken på typsnittet lite grann för att göra det mer lättläst.

Har du kommentarer om förändringarna? Bra eller dåligt? Låt mig få veta genom att du lämnar en kommentar. Tack!

4 kommentarer

    1. Tack för det, Marcus!
      Japp – jag tycker att det ser betydligt snyggare ut på Mac, där jag har Helvetica Neue installerat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *