Nu funkar svenska App Store på iPad!

Idag har Apple, som ett led i Europalanseringen av iPad, gjort App Store tillgängligt i de europeiska länder där enheten nu lanseras. Men som bättre är så passade man på att bjuda på lite bonus för oss svenskar som redan fått tag på vår iPad – det är från och med idag möjligt att nå App Store via iPad med ett svenskt iTuneskonto. Tidigare har man varit tvungen att ha ett amerikanskt konto eller ladda ner sina appar via iTunes på datorn och sedan synka över dem.

Jag har provat App Store med ett svenskt konto på min iPad och kan meddela att det är en fröjd att sitta med enheten i knäet och bläddra bland program. Riktigt snyggt gjort, Apple!

2 kommentarer

  1. Skönt, då slipper man ha ett giftcard när man ska köpa tidningar från Qiozk Dock tycker jag att det finns fler och nyare program i den Amerikanska appstore jmf med den Svenska men det kanske ändras efterhand.

    1. Hallå Hans!
      Japp, ännu så länge finns det betydligt fler program på amerikanska iTunes Store/App Store. Till exempel finns inte iWork i svenska App Store ännu, men det lär väl ändras under sommaren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *