Söndagssysslor.

Idag har vi varit duktiga må ni tro!

Jag vaknade av att solen strålande in på oss vid 8.30-tiden. Drog mig en stund sen tog jag en promenad med vovven. Iväg till ICA och skaffade en frasig nybakt rustikbaguette, färskpressad Brämhults Apelsinjuice, brieost och salami. Sen hem till älsklingen för lite lyxig frukost på altanen.

Efter en härlig frukost var det dags att sätta på sig jobbarbyxorna. Tog med mig såg och sekatör och började kapa ner en enebuske som farit illa av all snö som rasat ner från taket i vinter. Blev kanon när vi fick bort den. Vi har dessutom rensat lite ogräs och sått lite blommor. Sopat garageuppfarten och tagit upp maskrosor ur gräsmattan. En kopp kaffe med farsgubben på altanen och sedan premiärklippning av gräset. Härligt, min gamla Stiga startade på första rycket. Inte illa efter att ha stått i ett förråd i ner till 20 minusgrader hela vintern. Svensk kvalitet! 🙂

Nu är vi nöjda för idag och det enda som är kvar att göra är att tända grillen och grilla hälleflundra på spett med italiensk sås på vitlök, citron, soltorkade tomater och basilika. Och så får det nog bli ett par kalla bärs också.

Ibland är livet hur gott som helst!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *