Steam till Mac släpps i morgon!

Kommer ni ihåg vad jag sa om att Valve skulle släppa spelklienten Steam till Mac den tolfte maj? Jo just det, det är i morgon. Och Valve verkar stå vid sitt löfte enligt uppgift, så i morgon kan alla vi som kör Mac få börja njuta av möjligheten att få tillgång till delar av Valves spelutbud även på Macsidan.

Så stay tuned inför morgondagen alltså. Det är sannerligen en stor dag för Macanvändare!

2 kommentarer

  1. Har suttit och uppdaterat steam-sidan hela dagen, och nu äntligen ligger det installerat på datorn! 🙂 Får vänta på lite mer spel dock. Tycker att det verkar lite buggigt i menyerna o_O

    1. Tjena Dahlstroem!

      Jag har precis installerat Steam på min MacBook Pro och har alltså inte hunnit känna på det så mycket ännu, men det verkar positivt. Kul att de ändå släppt så många spel direkt vid launch. Valve lovar ju också att släppa ett gäng nya spela kommande onsdagar ett tag framöver.

      Ska bli grymt kul att se vad andra aktörer gör för att bemöta Valve och deras Steam.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *