Tipsa mig om program att videorecensera.

Jag funderar starkt på att köra fler videorecensioner av iPad- och iPhoneprogram, som den jag publicerade häromdagen. Givetvis har jag ingen obegränsad budget när det gäller App Store och program därifrån men hojta gärna till med en kommentar på vilka typer av program du vill se recenserade.

Tack!

6 kommentarer

 1. Låter lovande! Kör en blandning av apps(spel-nytta-nöje), samt ta dina egna favoriter. Det röstar jag på.

  Tack för en bra blogg!

 2. Hej
  Varför inte testa ett progam som gör att man kan skriva ut från sin Ipad? Det finns ett par olika båda via Wifi men även andra som går via din PC.

  1. Hej hej,
   Helt klart en intressant tanke! Jag har dock inte så stora utskriftsbehov själv från min iPad men får jag det, så kanske jag testar. Vilka program bör man titta närmare på i så fall?

   Tack för tipset!

 3. Hej, tack för svaret kring möjligheten att flytta foton mellan telefonen och Ipaden. Fick idag mitt camera kit och det blir nog till att använda dessa. Dessa fungerar bra men jag kan inte få över de foto som jag importerar till min PC men det ska enligt Apples hemsida fungera. I veckan ska min vga-kontakt komma så då får vi se hur den fungerar. Men nu åter kring frágan om print program, funderar på att skaffa ” print n share” kostar 49:-. Har kanske inte så stor nytta av att kunna skriva ut men jag är ”den personen” som vill se vad man kan göra med tekniska prylar.
  Hälsningar
  Hans N.

  1. Jag kan hålla med dig om att det är intressant att se vad man kan göra med en iPad. Print n Share tänjer ju på gränserna lite grann – även om Apple redan har hintat om att utskriftsstöd kommer till iPaden i och med version 4.0 av iPhone OS. Vi får se om ett par veckor… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *