Videorecension av XBMC Remote HD för iPad!

Har du XBMC eller Plex Media Center på din dator och är sugen på att använda din iPad som fjärrkontroll, men du har ingen koll på vilket program du skall välja? Fortsätt läs…
Jag har nämligen satt ihop en liten kvick videorecension av ett program som löser uppgiften för dig – XBMC Remote HD från belgiska Netwalk!

Programmet finns tillgängligt i svenska App Store för din iPad och kostar 45 kronor. Är det något att ha då? Kolla in klippet här och döm själv!

[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=LhzuM9pvu0E[/youtube]

9 kommentarer

 1. Väldigt bra videorecension! Rätt häftigt ändå att kunna sitta i soffan och bläddra igenom ens filmbibliotek och slå på en film utan att behöva ställa sig upp. 🙂

  1. Tack Geccod! Japp, videodelen sköter den fint. Men i övrigt är känns den som en förvuxen fjärrkontroll. Speciellt som min Logitech Harmony lirar med Macen och Plex! 🙂

 2. Ja ha-begäret har ökat enormt även fast det är en liten funktion du visar. Jag får min i veckan!

  Går det att starta filmen direkt från cover-flow delen? Eller måste man använda fjärrkontrollen då?

  Ännu mer smutt vore om man kunde streama filmen direkt till ipaden och spela upp den! Men förmodar att det bara är önsketänkande?!

  1. Tja Kim!
   Jaså, du har också beställt en? Coolt! Du får tipsa mig om appar sen då.
   Givetvis går det att starta filmen direkt ifrån coverflow-vyn, missade att visa det.

   Och ja, det går att streama film till iPaden från ditt filmbibiliotek – gratis dessutom. Kolla bara in programmet AirVideo Free. Den kodar om till iPadvänligt format on-the-fly. Riktigt smutt! Finns både till iPhone och iPad.

 3. Kul att se Svenska recensioner, ser gärna flera. Gillar sjālv att testa olika program, har blivit en del pengar på appstore. Har bland annat provat ett som heter Note Taker HD, bra att använda då man behöver ta handskrivna anteckningar på tex möten.
  Hans

  1. Tjena Hans!
   Ja, jag såg att det inte fanns en enda videorecension av det här programmet på YouTube så jag kände mig tvungen! 😉

   Ska ta och titta närmare på Note Taker HD. Tack för tipset och ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *