Welcome Back Week i Lord of the Rings Online!

Fick mail från spelutvecklaren/utgivaren Codemasters igår som meddelade att man körde en Welcome Back Week för gamla spelare i onlinerollspelet Lord of the Rings Online. Under begränsad tid erbjuder man då 5 % mer i XP, större möjlighet att hitta unika saker i spelet, gratis resor i spelet samt ett kanonerbjudande på livstidsabonnemang på spelet!

Jag har spelat Lord of the Rings Online av och till sedan det släpptes för 3 år sedan. Månadskostnaden ligger väl någonstans runt 100 kronor, kanske något mer. Det har gjort att man sneglat på möjligheten att skaffa sig det här livstidsabonnemanget, men tidigare har man behövt slanta upp med drygt 2000 spänn för det vilket känns lite väl mycket. Därför gladde det mig att se att de under den här veckan säljer samma abonnemang för €110, motsvarande 1100 kronor. Sagt och gjort – jag skaffade det igår! Passade mig ganska bra eftersom jag cashade upp för senaste Siege of Mirkwood-expansionen i helgen också.

Så nu är man tillbaks i Tolkiens värld på allvar! 🙂

4 kommentarer

  1. Åh det hade varit så skönt att skaffa det, så tråkigt att man inte har pengar när sånt här dyker upp. Vore riktigt kul att lira nån gång men tråkigt att vi inte är på samma server bara. 🙂

      1. Om jag skulle nån gång skaffa mig livstid till LotRO kommer jag lätt till din server och spelar ibland! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *