En kväll i Halmstad.

Ja, då var man äntligen hemma efter ett par dagars jobb i Halmstad. Johan och jag åkte ner igår morse för att dokumentera en kund. Kom iväg därifrån i hyfsad tid igår kväll och checkade in på First Hotel Mårtenson borta vid Norre Port, redan vid 18-tiden. Inte ofta man får se solens ljus som hårt arbetande konsult. Men igår sken den på oss och vi gick ner och satte oss på The Fox And Anchor, åt gott och tog varsin ale. Riktigt smarrigt! Sen vidare till Trottobar och ytterligare en öl på taket. Njöt tills dess solen gick ner bakom husen, och sedan vandrade vi tillbaks till The Fox And Anchor och såg en stund av andra halvleken mellan Sverige och Vitryssland emedan vi avnjöt ännu en kall öl.

Mysigt att äntligen få se lite mer av Halmstad. Trots att jag inte bor så många mil därifrån har jag inte varit i själva stan och sett gågatorna och de gamla gränderna. En riktigt mysig stad, lite i min smak!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *