En shoppingdag.

Idag drog vi en sväng till Kållered utanför Göteborg och travade runt på IKEA nån timme. Vi tittade på en ny säng, soffor och andra mindre heminredningsdetaljer. IKEA har faktiskt pusslat ihop en hel del snygga prylar. Enda kruxet är väl att alla man känner har IKEA-grejor också vilket gör att man inte är unik på något sätt. Så allt vi fick med oss var ett avlastningsbord till relaxen i källaren och några blockljus som doftade kaffe.

Vidare till Chilli. Där hittade vi riktigt snygga tallrikar och muggar som fick följa med hem. Svarta fyrkantiga saker med vita vågor på. Grymt snygga och bra pris också. Vi tittade också in i en butik som skulle slå igen och hade lagertömning. 50-70 procent rabatt på allt + 20 procent till efter som det verkade vara slutspurten. Där sprang vi på en ilsket grön matta i måtten 130×240 (tror jag det var). Ni vet en sån där knuten matta med nästan ser ut som glest gräs. Finns på IKEA också, men då betydligt dyrare.
Just den här modellen hade tidigare gått för 2 995 spänn men nu fick vi loss den för 799 spänn så vi var grymt nöjda!

Nya mattan på plats i vardagsrummet!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *