Gräsänkling.

Jahapp, då var man ensam hemma en vecka. Körde iväg älsklingen till bussen vid 03:45 i morse. Hon är nu på väg på semester till Rimini med en tjejkompis. Låter ganska skönt att få komma iväg en sväng nu när sommarvädret ändå verkar ha tagit paus. Och enligt väderleksprognosen över Italien så verkar solen inte ha någon tanke på att sluta värma.

Så, vad ska jag då hitta på den kommande veckan? Självklart blir det lite jobb men jag funderar starkt på att ta ett par dagar ledigt och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det. Idag hoppas jag på besök från Lundberg, eventuellt drar jag till Borås och kollar på kläder och ser om det kommit ut några nya schysta datorspel som jag eventuellt har missat.

Annars blir det väl mest gaming i helgen. Gaming och onyttig mat. Känner att jag kan unna mig det nu! Borde i och för sig klippa gräset också men det blåser för mycket och det har säkert inte torkat upp ännu – inbillar jag mig. Så jag sitter väl kvar här framför datorn ett tag till.

Det är hårt att vara gräsänkling! 😉

14 kommentarer

 1. Kanske kan du t o m klämma in en lunch med en gammal kollega? Vore ju kul att få se dig också och inte bara de andra grabbarna. Är faktiskt lite avundsjuk på Carro, låter som en underbar resa hon gör. Hoppas hon får det gott!

  1. Japp, självklart tar vi en lunch. Men den kommande veckan blir det inga större utsvävningar på lunchen. Jag har Elvira med mig till jobbet och jag måste hinna promenixa med henne på lunchen också. Men vi tar det lite längre fram!

 2. Har de kanon roligt! Äter gott dricker gott solar badar och åker på utflykter. Mkt gelato ( glass) och drinkar 🙂 i morgon rimini marknad alltid roligt! 🙂 florens på torsdag och ledigt på fredag sen hemresa på lördag till älskling och min ” bebis” Elvira :):) älskar er och saknar er!

  1. Hej hjärtat. Skönt att höra från dig. Jaså, du sitter och surfar? Kollar väl Facebook antar jag!? 😀
   Hoppas att du hittar någonting fint på marknaden i morgon och att ni får fortsatt tur med vädret. Vi saknar dig.
   Puss och kram!

 3. Måste ju hålla koll på tekninkbloggen numero uno! 🙂 inget fb bara din blogg skönt att få läsa på svensk så mn förstår! Men de går rätt bra med språket med 🙂 ska bli skönt att komma hem till er på söndagnatt:) puss o kram.

 4. Sista natten i rimini i morgon hemresa! Tur du köpt en ny pryl så allt jag köpt inte ser så mkt ut! :):) saknar er pussa elvira från mig 🙂 love you puss o kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *