Grillat och öl.

Blev en rätt tuff kväll igår trots många avhopp till vår grillfest. Strålande sol hela dagen och vi startade med grillat och öl vid fyrasnåret och sen lirade vi kubb tills solen sänkte sig bakom träden. Drack lakritsshots, gin tonic, öl och whisky på altanen och sedan Wii Sports Resort i vardagsrummet fram tills att det började ljusna igen. En helkväll!

Klev inte upp förrän vid halv tio. 3,5 kilometer promenad med hunden i solen och sedan en sen frukost på altanen. Riktigt mysigt!

Vad gäller resten av dagen så blir det snart en tur till tjejens föräldrar för lite glass i solen och sedan gäller det väl att läsa in sig ordentligt på alla rykten inför morgondagens stora event – WWDC10. Mer om det i ett inlägg senare under dagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *