Idag besökte vi Dreamhack.

Idag laddade jag kameraväskan och mötte sedan upp med de goa göbbarna Tommie och Jezper från Slashat och drog iväg till Jönköping för att slå ihjäl några timmar på Elmia och Dreamhack Summer 2010.

Detta var mitt första besök på Dreamhack någonsin och jag försökte att inte ha några som helst förväntningar. Måste verkligen säga att det var en rätt mäktig känsla att komma in i den stora hallen, känna värmen från alla datorer, de pumpande basslingorna och känna att stämningen var på topp. Hade jag vetat att Dreamhack var en positiv upplevelse för 15-20 år sedan så hade jag campat där varenda år! Men nu är man 30+ och det är bara att inse att man nu tillhör en minoritet. Sad but true…

Men Dreamhack har ändå något för alla! Casual gaming, e-sportare, tävlingar, utställare till förbannelse, Dreamstore för den som behöver ny hårdvara, tävlingar och mängder av events. Under de timmar vi skuttade runt med våra presspass så hann vi se flera internationella tävlingar i Counter-Strike och andra lir.
Counter-Strike och WoW var för övrigt de spel som dominerade Dreamhack – föga förvånande.

Intresset från sponsorer och media verkar vara enormt. Vi kunde räkna in närmare 80 partners och sponsorer till evenemanget. Och dessutom var SVT där och livesände, vilket borde tyda på att Dreamhack äntligen börjar bli en socialt accepterad tillställning.

Här följer lite bilder från spektaklet!

3 kommentarer

  1. Ryktet om den instängda svett-lukten som man får slängd i ansiktet när man kliver in har hållit mig borta därifrån. 😛 Bra bilder du fick till.

    1. Nja, jag måste nog säga att jag förvånades lite av att det inte luktade värre. Visst, det var riktigt varmt i lokalen men ventilationen fick bort den värsta odören.

      Tack och bock!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *