Idag lanseras Spotify för Telia Digital-TV.

Läste på M3 att Telia idag lanserar musiktjänsten Spotify för de kunder som har digitaltv-box från företaget. Enligt dem skall det vara en smidig och snabb lösning som man lyckats implementera men den hindrade mig från att överhuvudtaget få igång min digitalbox idag. Den står bara och blinkar på femte ”laddlampan” och vägrar helt enkelt starta. #fail på det, skulle jag vilja säga!

Nåja, jag får väl dra ur strömmen och låta boxen stå tills i morgon och se om den hoppar igång då eller om Telia släppt någon uppdatering för det här felet. Annars får det bli ett samtal till kundtjänst. I och för sig så tillför inte Spotifymöjligheten någonting för mig eftersom jag ändå kör all musik i vardagsrummet via min Mac mini som ju också är uppkopplad till teven. Men teven kan ju vara kul att få se på ibland, så fixa det nu – Telia! 😉

Kör du Telia Digital-TV? Har du haft problem med Spotifytjänsten?

9 kommentarer

    1. Tråkigt! De nya mottagarna är faktiskt väldigt trevliga. Dessutom går det att fjärrstyra inspelningar till boxen via iPhone. Inte dumt!

    1. Tjena Danne!
      Kan inte annat än att hålla med. Känns meckigt att behöva starta boxen och navigera med fjärrkontroll när man vill lyssna på musik. Speciellt om man ändå har Spotify och iTunes på vardagsrumsdatorn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *