Jag har just premiärlirat Dragon Age: Origins.

Jag och Lundberg drog in till stan idag för att kolla på lite teknik, spel och kläder. Jag såg till att ha alla räkningar betalda innan vi åkte så att jag hade koll på prylbudgeten. Dock åkte jag in utan några som helst förväntningar. Men redan i första affären som vi satte foten i (vilken var Siba för övrigt) så blev det ett inköp. Jag fick med mig det prisbelönta rollspelet Dragon Age: Origins till PC för 249 spänn, vilket väl ändå får anses som godkänt. Jag har egentligen inte läst så mycket om spelet mer än att det vunnit ett antal priser som förra årets spel i branschpressen. Men Lundberg sa att det var bra så va fasen – 249 spänn är ju inte hela världen.

Jag har precis hunnit premiärlira det lite grann. Kanske har kört en halvtimme. Skapade en krigare men tyckte att det var ganska segt att komma igång. Mycket konversationer och tjafs. Dessutom kändes stridssystemet klumpigt men jag får väl ge det en stund till innan jag uttalar mig alltför mycket. Det ska ju tydligen vara ett bra spel – säger dem som vet.

2 kommentarer

  1. Jag har också tänkt och börjat lira Dragon Age: Origins, brorsan sitter och spelar det ganska ofta men vet inte om jag ska börja spela det än, vill gärna höra vad du tycker om det efter några timmars lirarande då du kanske har smält in i spelet lite. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *