Jonasson goes helg!

Tog tidig helg idag och lämnde kontoret redan vid 14-tiden. Mötte en ny Saab 9-5 på vägen, sen ännu en. Och en till. Och ännu en. WTF! Mötte 8-9 stycken sprillans nya Saabar med två pers i varje. Måste varit någon transport eller test av något slag. Den är i alla fall grymt snygg, nya Saab 9-5. Inte utan att man blir lite sugen. Köpte fem liter bensin till gräsklipparen och åkte hem och drog fram min Stiga. En timme senare var gräsmattan fintrimmad och det var dags att ge sig på ogräset i rabatterna. Sen buskarna. Och jag hann lägga lite kantsten och rengöra grillen.

Nu har vi precis ätit räkor, sniglar, aioli och vitlöksbaguette och ett par glas vitt vin framför första säsongen av Family Guy på dvd. Fredagsmys på hög nivå.

I morgon väntar grillfest med några vänner. Ska bli riktigt trevligt. Men innan de kommer är det mycket som ska fixas. Bolaget, handla, baka bröd, putsa fönster, städa och fixa lite tilltugg. Lär bli en kanonkväll!

4 kommentarer

  1. Den nya 9-5:an lanseras just nu officiellt. SAAB flyger in journalister från hela världen och de får sedan köra bilarna från Landvetter till Trollhättan.

    //Undercover SAAB 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *