Just premiärhyrt film från Headweb!

Fick ett infall tidigare ikväll och hyrde The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans från filmstreamingtjänsten Headweb. Det är faktiskt första filmen jag hyr där trots att jag har haft ett konto sedan tjänsten startade hösten 2007.

Headwebs tjänst är faktiskt förvånansvärt smidig vad gäller gränssnitt och betalning. Dessutom upplevde jag ingen som helst fördröjning i filmen när jag klickade igång den i fullskärm via Safari 5 på min Mac mini. Hade hoppats att kunna se den via Headwebs plugin för mediacentret Plex på samma maskin men där gick jag bet. Upplevde ryckningar i filmen, men vet inte om det har att göra med pluginet eller om det är min Mac mini som inte riktigt orkar med att stream video från webben i fullformat inifrån Plex. Så det blev till att starta den från webbläsaren istället och då flöt den på riktigt bra. Med fin kvalitet dessutom. Kom på mig själv mer än en gång under filmens gång att jag faktiskt misstog den för en dvd, för såpass bra var kvaliteten på streamen!

Anyways, det var en trevlig upplevelse som gav mig blodad tand. Så det får bli ytterligare en film i morgon kväll!
Och ja, jag kommer att skriva lite mer om filmen i ett eget inlägg. 🙂

3 kommentarer

    1. Tjena Mackan!

      En snabb koll på Film2Home visade att just den här filmen kostar lika mycket att hyra på båda tjänsterna – det vill säga 39 kronor.

      Jag har dålig koll på Film2Home så jag vet inte vad som skiljer tjänsterna åt. Men prova och avgör själv! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *