Ny omröstning: Ska du köpa iPhone 4?

Dags att slå igen portarna för den föregående undersökningen här på sidan. Där undrade jag vilken webbläsare du helst använder. Så här svarade ni:

 • Mozilla Firefox, 38%
 • Google Chrome, 26%
 • Apple Safari, 18%
 • Internet Explorer, 16%
 • Opera, 1%
 • Någon annan, 1%

Där har ni det! Inte direkt oväntat om ni frågar mig. Hade nog förväntat mig några procent mindre på Safari och ett par procent upp på Opera. I övrigt inga överraskningar.

Nu släpper vi det och går vidare mot nästa omröstning. Dagen till ära tittar vi närmare på vilket intresse ni har för nyligen presenterade mobilen iPhone 4 från Apple. Tänker du köpa den? Rösta!

12 tankar om “Ny omröstning: Ska du köpa iPhone 4?

  1. Tjena Micke!
   Japp, jag tänker definitivt köpa mig en iPhone 4. Min gamla iPhone 3G går på knäna nu. Den känns grymt långsam, speciellt i jämförelse med min iPad. Så det får bli att köa för en iPhone 4 istället! 😉

   Du då?

   1. Jag tänkte jag skulle vänta med iPad tills den kom hit. Men frestelsen blev för stor. iPhone 4 ska vara i mina händer på lanseringsdagen 🙂

 1. Jag är så galet nöjd med min iPad… så ja det blir en iPhone 4 också. Sitter faktiskt och leker lite med iOS 4.0 GM just nu på min 3GS. Vacker är vad det är. Nu ligger Apple i framkanten av mobilmarknaden igen. Android är inte i närheten längre.

  Innan så var jag faktiskt mer nöjd med min Hero än iPhonen. BARA för att jag kunde multitaska. Men nu vette tusan… När iPhone 4 kommer så hamnar min Hero på blocket tror jag!

  1. Härligt att höra! Jag har ju själv både en Hero och en iPhone 3G och iPhonen slår HTC’n med hästlängder – vilken dag som helst!

   Lätt att det blir en iPhone 4. Ses vi i kön? 😉

    1. Ah, en gammal klassisk Walkmanmobil alltså. Generellt bra byggkvalitet i de lurarna. Dessutom är det betydligt mycket tydligare med fysiska knappar på grejorna – även om det känns lite 90-tal! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *