Ny omröstning: Ska du köpa iPhone 4?

Dags att slå igen portarna för den föregående undersökningen här på sidan. Där undrade jag vilken webbläsare du helst använder. Så här svarade ni:

 • Mozilla Firefox, 38%
 • Google Chrome, 26%
 • Apple Safari, 18%
 • Internet Explorer, 16%
 • Opera, 1%
 • Någon annan, 1%

Där har ni det! Inte direkt oväntat om ni frågar mig. Hade nog förväntat mig några procent mindre på Safari och ett par procent upp på Opera. I övrigt inga överraskningar.

Nu släpper vi det och går vidare mot nästa omröstning. Dagen till ära tittar vi närmare på vilket intresse ni har för nyligen presenterade mobilen iPhone 4 från Apple. Tänker du köpa den? Rösta!

12 kommentarer

  1. Tjena Micke!
   Japp, jag tänker definitivt köpa mig en iPhone 4. Min gamla iPhone 3G går på knäna nu. Den känns grymt långsam, speciellt i jämförelse med min iPad. Så det får bli att köa för en iPhone 4 istället! 😉

   Du då?

   1. Jag tänkte jag skulle vänta med iPad tills den kom hit. Men frestelsen blev för stor. iPhone 4 ska vara i mina händer på lanseringsdagen 🙂

 1. Jag är så galet nöjd med min iPad… så ja det blir en iPhone 4 också. Sitter faktiskt och leker lite med iOS 4.0 GM just nu på min 3GS. Vacker är vad det är. Nu ligger Apple i framkanten av mobilmarknaden igen. Android är inte i närheten längre.

  Innan så var jag faktiskt mer nöjd med min Hero än iPhonen. BARA för att jag kunde multitaska. Men nu vette tusan… När iPhone 4 kommer så hamnar min Hero på blocket tror jag!

  1. Härligt att höra! Jag har ju själv både en Hero och en iPhone 3G och iPhonen slår HTC’n med hästlängder – vilken dag som helst!

   Lätt att det blir en iPhone 4. Ses vi i kön? 😉

    1. Ah, en gammal klassisk Walkmanmobil alltså. Generellt bra byggkvalitet i de lurarna. Dessutom är det betydligt mycket tydligare med fysiska knappar på grejorna – även om det känns lite 90-tal! 😉

     1. stämmer bra.. sen vet jag inte om iPhone ens går att köra med kontantkort,

      Sen är ju priset inte det bästa på Iphone.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *