Nya svenska språkfiler till Mystique.

Idag har jag äntligen fått tummen ur, och uppdaterat de svenska språkfilerna till det grymt funktionella (och snygga) WordPresstemat Mystique.

Jag har just sänt språkfilerna till utvecklaren Milenko borta på Digital Nature och även laddat upp dem till svenska sidan WP-Support.se. Men tills dess att de blir tillgängliga där så kan du tanka hem dem härifrån. Och som vanligt får du gärna hojta till om du upptäcker översättningsmissar. Tack och bock!

Svenska språkfiler till Mystique v2.4.2

2 kommentarer

  1. Nice! Om jag inte uppdaterar genom att ladda hem filerna här ifrån, så borde jag väl få ett meddelande senare om att det finns en uppdatering till mitt tema att hämta? Det är nämligen en släkting som håller i en server där min blogg ligger på, blir nog bökigt att be honom lägga in det manuellt.

    1. Tjena Geccod!
      Nja, du lär inte få någon blänkare förrän utvecklaren släpper en ny version av temat Mystique. Det är först då som min nya översättning kommer med officiellt. Så vill du vara snabbt ute – be din släkting att hämta filerna här och ladda upp dem för dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *