Säljes: Mac mini!

Nu har det blivit dags för mig att göra mig av med min Apple Mac mini – min första Mac!

Sedan inköpet hösten 2007 har min Mac mini stått bredvid teven och agerat mediacenter med hjälp av gratisprogrammet Plex. Dessutom har den funkat kanon vid soffsurf på Youtube och som partydator. Spotify och iTunes har hanterat mina musikbibliotek med bravur. Den hanterar även hd-material (1080p) utan problem – antingen i stream över nätverket eller från den inbyggda hårddisken. Den är helt enkelt idealisk som htpc!

Mac mini på plats i mitt vardagsrum

Specifikationer enligt nedan:

 • Intel Core 2 Duo 1,83GHz processor
 • 4GB ram
 • 80GB hårddisk
 • Gigabit-LAN
 • WiFi 802.11g
 • Bluetooth
 • DVD-läsare/CDR-brännare
 • DVI-utgång
 • Optisk ljudutgång
 • m.m.

Dessutom medföljer:

 • Strömadapter (såklart)
 • Mac OS X 10.5 Leopard på skiva.
 • Fjärrkontroll

Riktigt bra prestanda, stabil, i princip helt tyst och dessutom grymt snygg! Pedantskött. Rengjord ut- och invändigt och närmast i skick som ny!

Se också några av mina bilder på hur mediacentret Plex kan se ut på Mac mini.

3 500:- prutat och klart! Intresserad? Hojta!

Uppdatering 2010-06-17, 23:00
Mac minin är nu såld. Snabba ryck!

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *