Slashat bevakar WWDC på måndag kväll!

Som varande den Applenörd som jag kommit att bli de senaste åren så tänker jag givetvis bänka mig framför datorn på måndag kväll då WWDC10 går av stapeln. Som brukligt när det är stora nyheter på gång så är det Steve Jobs som håller i godispåsen och strör sötsaker omkring sig som den lille mystomte han ändå är.

Just på måndag tänker jag börja uppladdningen inför WWDC tillsammans med Tommie och Jezper från Slashat, då de drar igång sitt liveförsnack borta på live.slashat.se vid pass 18.00. Steve förväntas inta scenen klockan 19.00 och hålla på i dryga timmen (som han brukar). Under den tiden kommer Slashatgänget i en extrainsatt podcast, att guida oss genom alla händelser från scenen, så att du slipper sitta med onödigt många flikar igång i din webbläsare bara för att följa alla feeds från eventet.

Slashat skivar alltså upp och serverar biffen åt dig i lagom bitar. Saftig och med extra sås!

Så kika in till live.slashat.se på måndag klockan 18.00 och var med och kommentera de rykten vi går igenom fram tills dess att mannen, myten, polotröjan äntrar podiet. Då blir det en ny iPhone, iPhone OS 4.0 och säkerligen en massa annat godis!

Måndag den 7 juni klockan 18.00 drar vi igång. Be there!

4 kommentarer

 1. Det slog mig nu Mr. Jonasson! Jag har läst din blogg i många år… 28 September 2006 började jag läsa. Sen dess är jag trogen läsare med minst 6 besök i veckan!
  Du skrev om MBW-100 och jag var fast på en gång!

  Tusen tack för en grym blogg! Lite sentimental… men det är ljuset i vardagen många gånger!

  Keep it up brother!

  ps. jag ser fram emot en öl så småning om!

  1. Hallå Kim!
   Ah, härligt med lite nostalgitripp på nattkröken. Minns hypen kring Sony Ericssons MBW-100. Den var grymt cool, men på tok för mycket batteri och det enda man kunde göra var väl att se vem som ringde och avvisa samtal. Men oj vad jag ville ha en!

   Hur går det med din blogg, förrsten? Domänen har varit onåbar ett tag nu. Har du nya godsaker på gång för oss? 😉

   Skål, broder!

 2. Nog för att jag började lyssna idag, men jag ett IT-program på svenska, men inslag av humor… Bra program, bra program!

  Eftersom att jag inte är nära en dator då ni sänder det här WWDC-specialen, så sitter jag och hoppas på en podcast som kommer upp samma kväll. Kommer jag alltså kunna lyssna på det under kvällen och inte missa diskussionerna i skolan dagen efter. Kommer ni rädda min tisdag?

  Keep it up!
  André

  1. Tjena André!
   Med all säkerhet spelar Jezper in morgondagens program och publicerar den på sidan och på iTunes under sena kvällen.

   Håll koll på Slashat.se alltså!

   Ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *