Vad känner du inför nya iPhone 4?

God kvällers!

Jag får börja med att be om ursäkt för bristen på uppdateringar de sista dagarna. Jag har varit grymt upptagen och jobbat en hel del, så därför har surftiden fått stryka på foten. Men nu är jag i alla fall här med en snabb uppdatering!

Hur många av er har egentligen tänkt köpa en iPhone 4, nu såhär några dagar efter att den presenterats på WWDC10 av allas vår Steve Jobs? Tittar vi på er som röstat hittills på pollen här på bloggen så är det närmare 50 % som tänker skaffa en iPhone 4. Inte dåligt. Inte dåligt alls! Bara en sån här vetenskaplig undersökning borde vara värd åtminstone EN gratis iPhone till mig, eller vad säger du Steve? Jaså, nähä!

Själv är jag såld på nya iPhone. Eller rättare sagt – mitt pryljag är. Jag hade kanske förväntat mig mer av den vid presentationen, men jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad jag saknar. Visst, en kamera som spelar in i HD-upplösning och en framsideskamera (som ingen lär använda), en grym skärm, gyro och iOS 4 gör detta till en grym nalle. Men vad hade jag egentligen förväntat mig mer? Ännu bättre batteritid? Högre klockfrekvens på A4-chipet? Mer arbets- och lagringsminne? Jag vet faktiskt inte… Designen är grymt snygg och jag behöver ändå uppdatera min gamla iPhone 3G. Så det får helt enkelt bli en iPhone 4! Och för att följa upp min tradition så lär jag köa för en. Bara det är en upplevelse – tro mig!

Vad tycker du är bra, mindre bra eller dåligt med nya iPhone 4? Hojta gärna till med en kommentar. Det är alltid roligt att höra vad andra tycker.

Förresten, kolla in den här bilden. Den visar skillnaden i bildkvalitet på en iPhone 3GS och en iPhone 4. Grym skillnad!

4 kommentarer

  1. Jag känner faktiskt inte ett så stort begär efter iPhone 4. Min 3GS fungerar bra och har gjort det sedan dag 1 :). Men inom ett år tänker jag säkert annorlunda och då är det väl dags för nästa (iPhone5?) så det passar perfekt. Får helt enkelt fint och snällt avvakta den här versionen och kramas ett år till med min nuvarande.

    1. Tja Marcus!
      Precis så kände jag när iPhone 3GS släpptes, men nu sitter jag här med en två år gammal iPhone 3G och det är hög tid att köpa nytt. Abonnemanget har gått ut för länge sen och jag har pengar över, så det är inte mycket att tveka på! 😉

  2. Gick i tankarna på att köpa en iPhone 3GS tidigare i år men bestämde mig för att vänta efter att bilderna på den nya iPhonen började dyka upp runt om på nätet. Tänkte mig först att man skulle få vänta säkert ett år eller så till innan man fick se iPhone 4 på marknaden. Så jag ska garanterat köpa mig en iPhone 4.

    1. Härligt! Tur att du väntade då så du slapp stå där med en 3GS med en massa bindningstid nu när iPhone 4 snart släpps. Det är bra med Apple – när de presenterar någonting så släpps det nästan omgående. Sånt gillar vi! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *