Veckans teknikköp!

I förrgår lade jag ut min Mac mini till försäljning här på bloggen. Ingen nappade direkt (tyder det på att alla som läser min blogg redan har en htpc?) Istället slängde jag ut den på Blocket igår och det tog inte ens en timme så hade jag fått in flera svar. Nu är den alltså såld och jag kände att jag med gott samvete kunde strosa in på Machuset i Borås och gå därifrån med en sprillans ny Mac mini under armen!

Sagt och gjort! Nu står den här i min tevebänk och glänser. Prestandamässigt har det hänt en del sedan min tidigare modell från sent 2007. Numera levereras den med en 2,4GHz Core 2 Duo, 2GB ram, 320GB hårddisk och ett GeForce 320M 256MB DDR3. Att den fått stöd för 802.11n och hdmi-utgång gör ju inte saken sämre!

Jag lär dela med mig av fler tankar kring den här enheten när jag får lekt lite med den. Tills dess får ni nöja er med en unboxingfilm! Sånt är ju poppis nu! 😀

[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=haeYskDwpqc[/youtube]

9 kommentarer

 1. Jag är såld. Fuck… sa att jag inte skulle köpa. Men nu är det kört. Traskar in imorgon och hämtar min!

  1. Haha! Är det prylbegäret som kittlar!? Köp den – den är grym!!

   Man lever bara en gång och pengar är till för att brännas. Den som har flest prylar när han dör, vinner! 😀

   1. Haha! Ja det suger i teknik-tarmen!
    Ska in på Grafit i Sundsvall imorgon och hämta mitt ex!

    Japp, pengar finns i överflöd! Det ska inte växa på hög!

    Förresten så vinner du just nu! 😉

    1. Hoppas att de har den i lager i morgon då. Den verkar vara lite knepig att få tag på, efter vad jag har förstått.

     Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *