Den är här nu.

Need I say more? 🙂

[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=t4luW0_LhUY[/youtube]

8 kommentarer

   1. Haha! Inte ett dugg för jag har också beställt en från Apple Store UK 😉

    Beställde du till någon vän eller via någon tjänst, t.ex. Borderlinx?

    Hopplöst med väntetider för min del dock… 🙁

    1. Ah, gött att du har en på gång. Jag är inte det minsta förvånad faktiskt! Vi brukar ju ha samma tekniksmak! 🙂

     Jag och en kompis beställde till en, för honom, bekant i England. Sen frakt därifrån och hit.

     När får du din och hur har du beställt den?

 1. Haha! Ja vi brukar juh följa samman rätt ofta! Lite telepati… nästan som att du skulle kunna vara min bortglömda bror!

  Jag läste runt lite faktiskt och det slutade med att jag beställde från borderlinx.com. En sida som ger en en ”egen” adress i UK och sen hämtar dom upp paketet där för att sedan packa om och skicka vidare. Fick betala ganska precis 6100:- då inräknat med frakten till Sverige. Ändå har jag många vänner som bor där, men kul att prova en sån sida också, det kommer väl flera tillfällen när man vill beställa 😉

  Jag beställde för drygt 2 veckor sen. Och beräknat leveransdatum är om 4 dagar. Så nu sitter man och längtar! 😀

  1. Hallå broder!
   6100 spänn låter riktigt billigt för den tjänsten, inklusive frakt till Sverige! Bara telefonen från Apple Store UK kostar lite över 6000 spänn omräknat i aktuell valuta och då får du nästan frakt och tjänsten gratis. Du verkar ha gjort ett kap!

   Man undrar ju lite vad de tjänar pengar på, Borderlinx…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *