Fredagsmys.

Då var det äntligen fredag igen! Även om man har semester för tillfället så är alltid fredagar lite extra speciella. Det är då man myser till det lite extra – delar en flaska gott vin och lagar något gott.
Kvällens middag bestod av fläskfilé späckad med halloumi och soltorkade tomater, lindad med bacon. Till detta serverades klyftpotatis, rödvinssås, frästa champinjoner och kokt broccoli. Riktigt gott!

Ska man ge sig på att summera veckan så här en fredag kväll så kan den nog enklast summeras med ett enda ord – lat!
Jag har inte gjort många knyck den här veckan. Antingen har det varit alltför varmt och då har jag suttit framför en fläkt eller så har det ösregnat och då har jag suttit bänkad framför datorn. Visst, jag har hunnit klippa gräset och rensa lite ogräs men inte till någon överdrift. Men det är väl så det skall vara när man har semester! 🙂

Nä, snart dags för lite filmkväll och kanske öppna en flaska vin till.

Cheers!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *