I natt smäller det!

I morgon, fredagen den 30 juli är det dags. Då går startskottet för Apples hypade mobiltelefon iPhone 4 här i Sverige. Alla de stora svenska operatörerna har lämnat sina priser på enheten. Till och med Apple själva kommer att börja sälja telefonen i sin egen Apple Store och hos Apple Premium Retailers.

Precis som vid släppet av iPhone 3G i Sverige så har Telia gjort en gimmick av det hela och startar således försäljning i Stockholm, Göteborg och Malmö redan vid midnatt. Så bor du i eller nära någon av de orterna och är sugen på att ha en iPhone 4 på lanseringsdagen så bör du packa kläder och ett gott humör och ge dig ut på stan under tidiga kvällen. Köerna kan bli långa! 🙂

Några av de andra operatörerna har hängt på trenden och kör även dem nattöppet i utvalda butiker.

För att få full koll på priser och öppettider för din butik, besök operatörernas respektive iPhone 4-sidor här nedan:

Jag kan också passa på att tipsa om en videorecension av iPhone 4 som grabbarna på Allt om Mac har slängt ihop. Riktigt nördig och bra!

[vimeo width=”560″ height=”320″]http://vimeo.com/13725751[/vimeo]

Uppdatering 2010-07-30, 16.18:
Det verkar som att vi förhastade oss lite grann. Apple har nämligen INTE börjat sälja iPhone 4 i sin Apple Store och verkar inte heller ha för avsikt att göra det enligt ett nytt pressmeddelande från svenska Apple som dykt upp. Däremot verkar iPhone 4 finnas tillgänlig i både norska och danska Apple Store. Hur det blir med Sverige från framtiden utvisa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *