iOS 4.0.1 och iOS 3.2.1 släppt!

Den utlovade uppdateringen från Apple, som skall åtgärda den kosmetiska buggen i operativsystem iOS4 för iPhone, har nu släppts. Version 4.0.1 skall alltså åtgärda den felvisning av signalstyrkan i telefonen visar. Vidare innehåller den diverse buggfixar och rättningar. Detta är alltså Apples åtgärd kopplad till den massiva kritik man fått utstå de senaste veckorna. Apple kommer dessutom att hålla ett pressevent kopplat till nya iPhone 4 under morgondagen, så att de får ut den här uppdateringen innan dess, är säkert väldigt strategiskt viktigt.

Vidare har Apple också släppt en uppdaterad version av operativsystemet till iPad, nämligen iOS version 3.2.1. I den kan vi förvänta oss, förutom sedvanliga buggfixar, förbättrad WiFi-stöd, bättre stöd för bifogade pdf-filer, buggfixar relaterade till vga-adaptern och nyheten att Microsofts sökmotor Bing även finns som förval för Safari i iPad.

Anslut din iPhone och iPad till datorn och sök efter nya uppdateringar i iTunes för att hämta dem.

iOS 4.0 vs iOS 4.0.1 signalstyrka

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *