iPhone 4 Case Program släppt i Sverige!

Nu äntligen har Apple släppt appen iPhone 4 Case Program på svenska App Store. Detta betyder att du som har lyckats komma över en iPhone 4 kan använda programmet för att beställa en gratis Bumper eller motsvarande case till din dyrgrip!

Appen bjuder på en kort beskrivning om varje skal samt ett bildgalleri som hjälper dig att välja rätt. 10 olika skal finns just nu tillgängliga från olika tillverkare. Dock är det minst 3 veckors leveranstid på dem, då trycket på just dessa utvalda gratiscase förmodligen är otroligt stort.

10 kommentarer

  1. Hej Henric!

   Det finns tio skal tillgängliga i iPhone 4 Case Program. Jag minns inte exakt vilka modeller det var, men skal från Griffin, Speck, Switcheasy (tror jag) och Apple fanns representerade.

   Själv valde jag en Apple Bumper. Dels eftersom den är diskret och inte täcker baksidan men också för att den är lite upphöjd både fram och bak, vilket minskar risken för repor när jag lägger ifrån mig min iPhone 4 på ett bord.

   Har du köpt en iPhone 4 eller funderar du på att köpa en? Vilket skal kommer du själv att välja?

 1. Tja , jag beställde ett case typ 3 veckor sen den skulle vara här igår men den kom inte så jag ville ladda ner programet men nu ser jag att de har tagit bort programmet , kommer jag få mitt skal eller borde jag köpa ett ? Tack

  1. Hej Joseph!
   Japp, Apple har tagit bort iPhone 4 Case Program då tidsfristen för att beställa en Bumper har passerat. Men om du har lagt din beställning så kan du räkna med att den kommer att dyka upp inom kort. Det går inte heller att beställa en gång till från Apple, efter som din beställning är kopplad till ditt iTuneskonto/telefon.

 2. Hej!
  Gäller detta fortfarande eller har det lagts ned.
  Har nämligen försökt att ladda ner denna app, men det står i mitt itunes att det inte är tillgängligt i sverige..?

  MVH
  Johanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *