iPhone 4 redan prissatt hos Dustin.

Den här veckan, på torsdag närmare bestämt, så är det säljstart för iPhone 4 i Sverige. Ingen av operatörerna har ännu gått ut med prisuppgifter för Apples nya mobil men eftersom det är måndag idag så är det hög tid att lägga alla korten på bordet för operatörerna.

iPhone24 skriver idag att först ut, och förmodligen av missag ,så har teknikåterförsäljaren Dustin redan släppt priset på iPhone 4, bunden till Telia. Och om vi ska tro vad som står på deras sida så hamnar en iPhone 4 16GB bunden till Telia på cirka 6 300 kronor inklusive moms.

iPhone 4 - redan prissatt hos Dustin

Synnerligen intressanta uppgifter. Ska bli intressant att se hur informationen från operatörerna ser ut under de närmaste dagarna.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *