Några favoritapps för iPad.

Jag tänkte ta tillfället i akt och dela med mig av några av mina favoritapplikationer för Apples iPad. Apps som jag ofta använder och som skulle göra världen lite mer grå om dem inte fanns.

Pulse News Reader (28 kr)

Pulse är en RRS-läsare men inte nog med det – det är en riktigt snygg sådan också! Läs dina favoritfeeds från Google Reader eller lägg till egna.

Dropbox (gratis)

Dropbox är en molnbaserad lagringstjänst som bjuder på 2GB datalagring. Allt du laddar upp synkas automatiskt med dina andra enheter.

WordPress (gratis)

WordPress är en populär bloggplattform. För att enkelt kunna posta blogginlägg så är detta programmet en självklarhet.

Twitterrific (gratis)

Twitterrific är troligtvis den bästa gratis Twitterklienten för iPad i dagsläget. Den är snabb, snygg och intuitiv att använda.

Pinball HD (22 kr)

Pinball HD är ett grymt snyggt flipperspel för din iPad. Tre bord av varierande tema med hög kvalitet på både grafik, ljud och fysik.

Air Video (22 kr)

Air Video ger dig möjligheten att strömma dina filmer från din dator on-the-fly till din iPad eller iPhone när du är ute och reser. Klockrent!

Google Earth (gratis)

Google Earth känner förmodligen alla till. Möjligheten att besöka jordens alla hörn. Otroligt snyggt och snabb. Ett måste för din iPad!

Osfoora HD (7 kr *rea*)

Osfoora HD är en kompetent Twitterklient med koppling mot en mängd andra tjänster. Dessutom snygg och snabb!

Pool Pro Online 3 (15 kr)

Pool Pro Online 3 är en avancerad biljardsimulator som bjuder på härlig grafik och känsla. Dessutom stöd för multiplayer.

7 kommentarer

  1. Tjena Hans!
   Såg att Accuweather låg högt upp på toplistan. Har inte testat det ännu, men finns det pålitliga prognoser även för svenska orter via den tjänsten?

 1. Hej Magnus
  Det finns Svenska städer, Kan inte säga hur många och vilka men just nu sá befinner jag mig i Halmstad och Halmstad finns med. När det gäller pålitliga prognoser så tycker jag att den är minst lika bra som andra program.

  1. Tjena Hans!
   Jag tog faktiskt hem Accuweather och den hittade mig omedelbart. För tidigt att säga något om prognoserna, mer än att det verkar bli otroligt varmt – vilket stämmer bra in på idag! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *