När ska jag köpa nästa Applepryl?

Som inbiten Appleägare så gäller det att ha full koll på företagets produktcykler – i alla fall om man vill optimera sina prylinköp! När ska man köpa nästa pryl och när ska man avstå? Sedan tidigare har vi kunnat ta hjälp av den excellenta sidan Mac Buyer’s Guide, men nu finns även en svensk motsvarighet – Appleköpguiden. Baserat på antalet dagar mellan en produkts hårdvaruuppdateringar historiskt, så räknas en livscykel ut, som faktiskt verkar stämma hyfsat. Sidan är enkel och ren i sitt upplägg, men saknar sektionen med rykten och kommentarer, som Mac Buyer’s Guide har.

Dock en mycket tydlig och snygg sida som definitivt får sin plats i bokmärkesfältet!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *