Nu kan du beställa micro-SIM hos Telia.

Idag meddelade operatören Telia via sin iPhoneblogg att man släppt möjligheten att beställa SIM-kort av micromodell, till sin iPad 3G eller iPhone 4.

Jag lyckades faktiskt beställa detta av Telia redan igår, även om sidan då inte var officiellt öppnad. Jag provade nämligen (av en händelse) att surfa in på telia.se/ipad – och vips så hamnar jag på samma beställningssida som man idag ”lanserat”. Sammanträffande? Nja, knappast troligt. Förmodligen kommer Telia att släppa iPad 3G med abonnemang. Kanske rentav i samma veva som man släpper iPhone 4 – alltså i slutet av juli. Vi får se!

8 kommentarer

    1. Hej Lina,
      Jag tror inte att Telia erbjuder beställningar av microsim via länken ovan längre. Förslagsvis ringer du deras Kundservice och kollar med dem.

    1. Hej Nathalie,
      Det brukar vara gratis att beställa ett nytt simkort. Men om du vill ha samma nummer som på din telefon så måste du beställa ett tvillingkort. Inte alla operatörer erbjuder det, och det kostar dessutom extra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *