Semester!

Äntligen semester!

Semester… Känn på ordet! Visst vattnas det nästan i munnen? Sovmorgon. Lata dagar i solen. Doften av nyklippt gräs. Grillkvällar. Sena kvällar på altanen med en gin & tonic. Alldeles för mycket öl. Upp några kilo till. Och regnar det så finns det alltid bra datorspel som väntar på att få spelas igenom.

Slog ihop min HP Probook vid lunch idag och firade in semestern med en thaibuffé i Mölndal. Sen en sväng till MediaMarkt. Kom därifrån fyra spel rikare och nu sitter jag här hemma och bara andas ut. Inga egentliga planer för semestern, även om vi hoppas hinna ta en sväng med bilen upp (eller ner) längs västkusten och bara ta det lugnt. Annars blir vi nog hemma och fixar ute. Det finns alltid saker som man vill göra. Exempelvis lägga ny stengång på framsidan av huset. Vi får se vad vi orkar med…

Det är ju trots allt SEMESTER!

4 kommentarer

    1. I ärlighetens namn så blev mitt semesterskägg kvar efter semestern 2008. Rakade av det för ett par månader sen så nu blir det nog max tredagarsstubb i år! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *