Semestern närmar sig…

Onsdag kväll och det är sista veckan innan semestern tar vid. Bara två arbetsdagar kvar. Det är inte utan att man så smått börjar knyta ihop säcken och luta sig tillbaks rent mentalt på jobbet. Effektivitetsnivån sjunker och man påbörjar inga nya, större projekt. Tiden går mest åt till att rensa inboxen, svara på mail och dokumentera arbetsuppgifter samt prioritera och boka in hösten i kalendern.

På måndag väntar tre härliga veckor med semester! Otroligt skönt att få koppla av lite. Arbetsåret så här långt har varit intensivt. Jag bytte min tjänst som verksamhetskonsult till internansvarig tekniker men halkade av olika anledningar istället in på inköp och försäljning. Inte min grej så jag tog ett steg tillbaka och och har nu fått en tjänst som tekniker istället. Passar mig kanon, även om det är tufft nu i början. Mycket att sätta sig in i och en herrans massa kunder som sliter och drar i en. Förstår att min föregångare, ”gulliga Johan”, har haft häcken full de senaste åren…

Men nu är det alltså dags att lägga jobbet åt sidan om bara några dygn, och sen ska jag koncentrera mig på att göra det som jag gör bäst – nämligen slappa!
Älsklingen jobbar större delen av min semester men vi ska ändå försöka komma iväg lite med hennes föräldrars husbil, var tanken. Kanske blir det uppåt Bohuslän – Hunnebostrand, Fjällbacka och en tur till Orust. Eventuellt neråt Skåne också. Ystad och Simrishamn, dit vi åkte för ett par år sedan. Väldigt fint på Österlen den här tiden på året. Vi får se vad tiden räcker till, helt enkelt.

Just ikväll sitter jag här och myser med en gin & tonic och försöker varva ner. Bara 16 arbetstimmar kvar, sen checkar Jonasson ut!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *