Svenska MacWorld recenserar nya iPhone 4.

Den senaste veckan har gänget på svenska tidningen MacWorld (gänget med världens kanske bästa jobb?) haft förmånen att få testa Apples nya mobiltelefon – iPhone 4!

iPhone 4 är ju som bekant Apples senaste stjärna på smartphonehimlen, och den höjer verkligen ribban på flera plan.

MacWorld har, genom Applefanatikern och skribenten Jimmy Lee Skrufve, lagt upp ett 8-sidigt test av iPhone 4 i vilket man belyser enheten från alla tänkbara håll. Man tittar närmare på designen, kameran, den nya högupplösta skärmen, processorn, iOS 4 och kastar ljus över problemområden som tappad täckning och gultonade foton.

Vad tycker du själv om iPhone 4? Flipp eller flopp? För mig är svaret glasklart. Jag bara måste ha den här prylen!

2 kommentarer

  1. Jag tycker det är kul när fanatiska människor som livnär sig på en produkt ska recensera den produkten. Det är som att låta Reinfeldt recensera Moderaterna och sedan tro på vad som sägs…

    1. Hej Arne!
      Givetvis finns risken att en recension blir vinklad när en tidning som MacWorld recenserar nya iPhone 4. Men samtidigt så är det just denna typ av tidning som SKALL recensera en sådan här produkt. Man har lång erfarenhet av hur Apple tänker och agerar i olika frågor, och dessutom har man bakgrunden klar för sig när det gäller tidigare modeller, vilket gör det lättare att påvisa brister och förbättringar av en produkt gentemot föregångaren.
      Hade du hellre sett att Aftonbladets ”prylexpert” recenserade iPhone 4? Jag är högst tveksam till den typen av recensioner. Det är bättre att låta proffsen sköta det här – de som ändå kan och känner produkterna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *