Svenska språkfiler till WP-temat iBlogPro.

Ibland får jag frågor kring det WordPresstema som jag använder här på sidan. Är det gratis? Var hittar jag det? Hur kan jag översätta det till svenska?
Jag tänkte att jag skulle ta och reda ut begreppen lite grann.

Det Appleinspirerade temat som jag använder på bloggen heter alltså iBlogPro4 och är utvecklat av PageLines. Temat är inte gratis, utan är ett så kallat premiumtema och kostar därför 79 dollar. Dock har företaget släppt en gratisvariant av temat som säkert räcker för många, men som är begränsad i sin funktionalitet.

När det gäller översättning av temat så har jag skapat svenska språkfiler både för iBlogPro4 och för dess föregångare iBlogPro3. Dessa kan du tanka ner här nedan.

Språkfilerna skall placeras i temats ’language’-mapp. Se också till att du har sv_SE som språkkod i din config-fil. För mer information om hur du installerar WordPress samt redigerar din konfigurationsfil, se min WordPressguide.

Ser du något i översättningen som ser skumt ut? Lämna gärna en kommentar till mig så åtgärdar jag det.

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *