Plex Nine på gång…

Efter att ha skrivit ett inlägg om vår väntan på senaste versionen av mediacentret Plex, Plex Nine, häromdagen så verkar det som att gänget därborta har hört våra böner.

Plex Nine släpps på onsdag den 1 september. Väntan är äntligen över!!

Plex Nine släpps 1 september

2 kommentarer

  1. Hej Fredrik!
   Jag är inte lika säker på att sammanträffandet inte är en slump… Det kan mycket väl vara så att Plex länge tänkt släppa version 9 just den 1/9 (siffran nio är nyckeln.) De har den senaste tiden sagt att den nya versionen inte varit långt borta, med Apple släppt sitt datum för eventet så sent som natten till igår.

   Om nu Apple släpper en iTV (eller nylanserar AppleTV) så tror jag inte att det blir en produkt som Plex kommer att kunna installeras på – i alla fall inte out-of-the-box.
   Än mindre tror jag att Plex har någon som helst information om Apples planer, och har således ingen aning om vad gänget från Cupertino kommer att lansera på onsdag.

   Sammanträffandet slog mig också, men det känns inte direkt ”Apple” att lämna information till en tredjepartstillverkare på det sättet, som gör att de kan lansera något ”stort” på samma dag som Apple själva. Det känns helt enkelt inte troligt.

   Men jag kan förstås ha fel… 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *