Slut på det roliga.

I morgon är det dags att sätta klockan sådär omänskligt tidigt igen och kliva upp, sova sig igenom dusch och frukost och sedan sätta sig i bilen. Ja, du gissade rätt – semestern är alltså slut för undertecknad!

Det har dock varit tre riktigt härliga semesterveckor. Vädret har varit varierat men mest otroligt varmt! Man skall väl egentligen inte klaga men när temperaturen börjar röra sig upp mot 29-30 grader inomhus på kvällarna, då är det lite svettigt. Därför har det absolut inte gjort något att det regnat någon dag emellanåt. Då svalnar luften av och man kan med gott samvete sitta inne framför datorn eller se någon film.

Nu har vi givetvis inte bara suttit inne hela semestern. Nejdå, vi tog en sväng med husbil, ner längs västkusten, runt Österlen och upp mot Västervik. En tur upp till Karlstad och ner på västkusten igen. Härliga dagar.
Dessutom har vi hunnit med att fixa lite hemma i trädgården. Vi har druckit mycket vin på altanen på kvällarna och bara lyssnat på tysnaden och den lite svala kvällsbrisen, eller suttit där under plåttaket och lyssnat på ett härligt smattrande sommarregn.

Det album som spelats mest i mina lurar under semestern är Kents nya, En plats i Solen. Och det känns verkligen som att jag har haft en plats i solen den här sommaren. Det har varit riktigt skönt och avslappnat på alla sätt. Man har bara kunnat njuta av dagar, kvällar och nätter. Och Kent då förstås. Ruggigt bra album förresten!

Jag har dessutom hunnit med att träffa Jezper och Tommie från Slashat samt Johan ”Kottkrig”. Vi träffades på Vasastan och åt gott och drack pilsner i goda nördars lag. Min iPhone 4 har hunnit anlända från England och jag och Jezper har vrängt våra sinnen fullkomligt ut och in för att leverera våra tankar om denna fantastiska telefon.

Tidigare i veckan så blev jag bjuden av min flickvän på restaurang i Göteborg. Vi åt god mat på El Corazón och hade kul med goda vänner. Riktigt trevligt.

Igår tog vi husbilen och åkte på 40-årskalas, då ett av mina syskon fyllde år. Det är inte ofta vi ses men det var riktigt kul att uppdatera sig på vad som händer bland syskonen. Alla har sitt och tiden går så fort, så det blir inte att man ses så ofta längre. Tyvärr.
Väldigt trevligt blev det i alla fall och vi satt och drack vin och öl och småpratade fram till tidiga morgonen.

Det får väl sammanfatta min semester i korta drag. Känns som att man hunnit med mycket men ändå inte haft en massa tider att passa. Vi har helt enkelt kunnat ta det väldigt lugnt och ta dagen som den kommit, vilket är precis vad jag vill göra på min semester. Men i morgon är det alltså dags att börja arbeta igen. Jag hade nog gärna varit ledig en eller två veckor till men å andra sidan kan det vara skönt att spara och ha möjlighet att ta ut lite mer semestern när hösten och vintern kommer.

Men nu är det dags för en gravöl. För att liksom slå i den sista spiken i kistan innan semestern tar slut. Det blir en öl av det passande märket Hell.

Skål för det!

6 kommentarer

 1. Låter som att ni haft en bra semester. Härligt, men det gör alltid lite ont när den är över. Vi får väl se om vi kan få in den där grillningen någon dag även om det inte blev på semestern.
  Helen

  1. Hej på er!
   Japp, den har varit riktigt härlig. Hoppas vi hittar någon fin kväll att träffas på.

   I annat fall så viskade en liten fågel i mitt öra, att det snart ramlar in en inbjudan till en kommande kräftfest! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *