Apple direktsänder kvällens event!

Apple har tagit bladet från munnen och meddelar nu via sin PR-sida att man kommer att direktsända kvällens Special Event i video via sin hemsida. Tyvärr har Apple valt att begränsa publiken till dem som kör Mac eller iOS, så ni som bara kör Windows eller motsvarande får snällt stå utanför. Fast å andra sidan, så kanske inte ni är så intresserade av att se eventet live ändå.

Det betyder inte att inte Slashat kommer att livesända sin podcast ikväll. Ingalunda! Klockan 18.00 kör vi igång och undertecknad sitter med i panelen, där vi går igenom alla de rykten som föregått eventet. Sen klockan 19.00 kommenterar vi allt som händer på scen. Har Steve Jobs en ny polotröja? Hur många flaskor vatten har han med sig upp på scen, och andra viktiga frågor som kräver svar.

Givetvis kan du vara med i diskussionen genom att ratta in livechatten på live.slashat.se ikväll klockan 18. Ta med en öl och sätt dig tillrätta framför datorn ett par timmar.

Bara det faktum att Apple för första gången på åratal väljer att livesända hela klabbet tyder på att något större är i görningen. Ikväll kan det skapas historia. Och det, mina vänner – vill vi ICKE missa! 🙂

Be there!

6 kommentarer

  1. Men vafan.. Synd att vi som inte tagit oss tid att köpa en Mac-dator ska behöva straffas och inte få se eventet live. 🙁

    Aja, tröstar mig med att ha lektion under tiden ändå. Hehe.

    1. Man börjar undra. Men det är också lite av charmen kring honom. Man vet aldrig vad han tänker sig i sin keynote men man vet ALLTID hur han kommer att se ut. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *