Chips med baconsmak eller ”Är jag i himlen nu?”

Mina vänner, jag tror att jag har blivit förälskad – i chips!!
De som känner mig vet att jag älskar bacon och går genom livet under devisen att ”allt blir godare med bacon”, vilket ju faktiskt är bevisat.

I vilket fall som helst så har Estrella släppt en ny chipssort, Proviant, med smak av just bacon. Det bästa av två världar! Win-win, hands down! Jag köpte givetvis med mig en påse hem från jobbet idag och har nu suttit här och knaprat i mig några av de tjocka räfflade godingarna med smak av knaperstekt bacon. Ljuvliga!

Helgen är räddad!

7 kommentarer

  1. Såg denna påse på ICA i går. Blev genast sugen tills jag kom på mig själv att jag senast nu i helgen tryckte i mig på tok för mycket chips. Får invänta nästa helg :). Så, när kommer den detaljerade recensionen?

  2. ÅH! Jag vände precis påsen upp och ner och fick i mig de sista godaste smulorna! Den påsen satt som en fläsklapp! Det blir till att köpa nya imorgon!

    1. Grymt goda chips! Men jag måste rätta dig lite i ditt uttalande där Kim: De sitter inte som en fläskläpp, utan som en baconläpp – såklart! 😀

  3. Ok, goda eller ej, jag har ingen kommentar till det men har ni läst texten på baksidan av påsen!?!?! Det är nog det absolut mest PINSAMMA jag sett på länge! Estrella föll djupt ner i min soptunna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *