Fredag kväll – veckans bästa stund!

Äntligen fredag kväll! Som man har väntat.

Jobbmässigt har allt snurrat på i 180 under hela veckan och det var inte utan motstånd man släpade sig ur sängen i morse. Men med vetskapen om att det trots allt var fredag så orkade jag ändå åka till jobbet.

Stack lite tidigare från kontoret till ett snabbt kundbesök innan det var dags att åka hem – trodde jag! Ett snabbt besök som drog ut på tiden. Satt där i en och en halv timme och det slutade med övertid. Sen iväg till mataffären och trängas med alla andra som skulle handla inför helgen, och som precis som mig, fått lön idag. Det var knôkat med andra ord!

Landade hemma närmare 18-tiden, kramade om min älskade sambo och vi började fixa med maten. Fransk biffgryta stod på menyn så vi strimlade ner ett kilo färsk rostbiff, rökt fläsk, champinjoner, morötter, schalottenlök, vitlök, kryddor och vin. Sen fick det stå och puttra nästan en timme och under tiden passade vi på att ta en bastu och en kall öl. Hur skönt som helst att få andas ut lite grann.

Så nu har vi just ätit vår goda gryta, serverad med ris, broccoli och ett glas rött vin. Hur gott som helst.

Nu sitter vi bara och smälter maten i väntan på att vi skall orka förflytta oss till tevesoffan för att se någon film innan vi somnar som två små grisar.

Nöff, nöff!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *