Har ni saknat mig?

Då har jag landat på svensk mark igen efter några dagars kickoff i Barcelona. Vi packade oss iväg tidigt i torsdags morse och checkade in på Landvetter strax efter fem på morgonen. Köpte öl och Jäger och satte sedan kurs mot Barcelona via Berlin.

Spanien var på ett strålande humör när vi landade runt lunch och visade sig från sin bästa sida. Åt extremt goda tapas (bästa nånsin?) och köpte sedan med oss ett lass öl och gick upp till poolen på hotellets tak där vi blev liggande resten av dagen. Sen middag på stan och några bärs på vägen dit och därifrån men ändå hyfsat tidigt sänggående tack vare att man varit uppe i närmare 20 timmar.

Fredag var konferensdag och vi satt i en möglig källarlokal under hotellet hela dagen. Hemskt! Möglet kliade i halsen, ögonen och näsan och gjorde det omöjligt att tänka. Dock en hyfsat givande dag som mer eller mindre gick ut på att knyta ihop säcken från vår förra konferens. Efter avslutad arbetsdag köpte vi mer öl och tog ett dopp vid poolen innan middagen.
Undertecknad bestämde sig för att ta det lugnt och lämnade resten av gänget åt sitt öde nån gång runt tolvslaget. Gick istället till hotellet och fastnade i hotellbaren med två glas vodka on the rocks. Rutinerat!?

Igår, lördag tog vi en rejäl sovmorgon, åt frukost och checkade ut från hotellet. Knatade Barcelona runt och kunde konstatera att bara barerna var öppna efter som det igår var Kataloniens nationaldag. Drack vatten och öl i värmen fram till lunch och sedan iväg med buss till flygplatsen. Efter mellanlandning i Köpenhamn så landade vi äntligen i ett regnigt Göteborg och Landvetter vid närmare 22-tiden på lördagskvällen. Tog bilen in till stan, duschade på kontoret och beställde en taxi in till stan där jag mötte upp med de goa gubbarna Tommie och Jezper för några öl. Däckade på soffan på kontoret vid närmare 3-tiden i natt och vaknade av att jag frös vid åttasnåret då älsklingen undrade om jag någonsin hade tänkt komma hem. Släpade mig över till ICA och stillade min nyåterfunna kärlek för tapas genom att gå lös på delikatesshyllorna. 400 kronor fattigare sitter jag nu här hemma och väntar på att det ska bli kväll så att jag kan dra fram woken och fräsa på bläckfisken.

Där har ni min långhelg i korthet. Barcelona alltså. Bra skit. Och bra öl!

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *