Shoppinglördag.

Jag vaknade vid kvart över nio i morse av att regnet smattrade på rutan och att hunden att tagit större delen av mitt täcke. Kände mig hyfsat utvilad och bestämde mig för att gå upp.

Hade redan igår planerat att ta en sväng till nyöppnade Media Markt i Borås så jag började dagen med en dusch och sen bar det iväg. Framme i Knalleland och Media Markt vid halv elva ungefär och det var grymt mycket folk och svårt att hitta parkeringsplats. Cirkulerade lite som en gam en stund och fann snart en lucka nära ingången där jag knödde in bilen.

Redan när jag kom innanför dörrarna såg jag de långa köerna mot utgångskassorna. Alla kassor var bemannade och det var fullt av folk. Det var bara att vässa armbågarna och försöka ta sig fram till dataavdelningen där jag hittade en extern USB-disk av märke Samsung som jag genast slet åt mig i folkhavet. 2TB extern lagring för ynka 799 spänn kändes som hittat. Lite för billigt för att jag skulle låta bli att köpa den!

Fick dessutom med mig Solsidan säsong 1 på DVD innan jag lämnade Media Markt bakom mig efter att ha köat 20 minuter till kassan.

Min systerson Jockeman var där på premiärdagen i torsdags och hade tydligen stått i utgångskö i en och en halv timme. Helt galet! Betydligt värre än vilken julrusch som helst. Nä, ska ta och besöka affären igen när nyhetens behag har lagt sig lite och folk inte har några pengar kvar. Då blir det säkert en mer behaglig shoppingupplevelse.

Anyways – välkommen till Borås, Media Markt!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *