Onlinespelet APB läggs ner!

Jag läste just att det tre månader gamla onlinerollspelet APB, eller All Points Bulletin som det egentligen heter, nu överraskande läggs ner helt och hållet. Följande finns att läsa på spelets hemsida, APB.com

APB has been a fantastic journey, but unfortunately that journey has come to a premature end. Today we are sad to announce that despite everyone’s best efforts to keep the service running; APB is coming to a close. It’s been a pleasure working on APB and with all its players. Together we were building an absolutely amazing game, and for that, we thank you. You guys are awesome!

From all of the Realtime World staff we thank you for your continued support.

The servers are still up, so join the party and say goodbye!

Tråkigt att man väljer att lägga ner spelet så här tätt inpå releasen. Jag lirade själv APB under betaperioden och var i och för sig inte imponerad över utförandet i betan. Förmodligen finns det fler som jag, som sedan valde att inte köpa spelet och betala för att spela det. Ordet sprider sig med blixtens hastighet och vips så uteblev spelarna som utvecklaren och utgivaren hade hoppats på. Inga spelare, inga pengar till att underhålla servrar och spelvärlden. Tyvärr.

Synd för gänget på utvecklingsstudion Realtime Worlds som lagt år på att utveckla APB. Men allra mest synd om de spelare som faktiskt köpt spelet och nu blir dragna vid näsan, när man lägger ner alltihop.

Rest in pieces, APB!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *