Sony Ericsson missar målet med Aspen.

Computer Sweden tog på sig den otacksamma uppgiften att recensera en av Sony Ericssons senaste mobiltelefoner, Aspen!

Sony Ericsson Aspen är en telefon av sällan skådat slag. Först och främst så lanseras den som en ”grön” produkt, gjord i återvunnen plast och lackerad med vattenbaserad färg – allt för att minska miljöpåverkan, vilket är bra!

Däremot är den inte riktigt lika genomtänkt på insidan. Den är långsam, skärmen är svår att använda i solljus, och navigationen är rörig. Och på toppen av allt detta så kör den Windows Mobile 6.5. Windows Mobile!? Varför, Sony Ericsson, varför?

Finns det EN anledning för en mobiltillverkare att år 2010 välja att bestycka en konsumentmobil med Windows Mobile? Är det bättre än något annat som Sony Ericsson har stoppat i sina mobiler de senaste åren? Jag är högst tveksam. Det enda som kanske kan tilltala användarna är väl i så fall designen. Men också där tvekar jag.

Nä, fail på det Sony Ericsson! Aspen lär bli en hyllvärmare och lär vara bortglömd inom ett par månader.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *