Twitter.com får ny design och funktion.

Mikrobloggtjänsten Twitter har länge dragits med prestandaproblem och tjänsten har varit rejält svajig – fram tills nyligen. Nu börjar Twitter få ordning på all belastning som tidigare pressat deras servrar ner på knä. Och det är nu man tar nästa steg – med en omdesign av Twitter.com.

Få är väl vi twittrare som fortfarande använder Twitter.com förutom i nödfall. Numera finns det grymma gratisklienter för alla plattformar för att hantera våra sociala flöden. Ändock väljer Twitter att utveckla och pusha ut nya funktioner för själva sidan trots alla dessa gränssnitt mot deras API.

Dock ser den nya designen riktigt snygg ut och man verkar ha jobbat hårt för att göra det till en mer strömlinjeformad och intuitiv lösning. Den började tryckas ut till användare redan i förrgår och det kommer att ta några veckor innan ”nya” Twitter.com finns tillgänglig för alla de miljontals användare av tjänsten.

Kolla gärna in filmen här nedan som i slutet ger dig ett litet smakprov av hur sajten kommer att se ut inom kort.

[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=rIpD7hfffQo[/youtube]

Kommer DU att använda Twitter.com framöver?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *